Termeni & Condiții

Dacă utilizați serviciile oferite de www.deltalift.ro, implicit, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos:

Termeni generali:

Acest website este proprietatea DeltaLift SRL. Accesarea acestui site sau a oricărei părți a acestuia implică consimțământul tacit cu privire la următorii termeni. Acordul de utilizare intră în vigoare între dumneavoastră și DeltaLift SRL, iar acceptul este considerat tacit și necondiționat.

DeltaLift SRL poate schimba conținutul site-ului în orice moment, poate aduce modificări în structură, conținut și accesibilitate, poate întrerupe furnizarea de informații pe site fără notificare prealabilă și fără notificare către dumneavoastră sau către terțe părți.

Continuarea utilizării site-ului implică consimțământul tacit cu privire la întreaga secțiune de Termeni și Condiții prezentată mai jos. Utilizarea presupune acceptarea regulilor DeltaLift SRL.

DeltaLift SRL poate modifica, suspenda sau întrerupe în orice moment, fără notificare prealabilă, site-ul. De asemenea, poate limita accesul la site sau la anumite părți ale site-ului.

Conținut:

Conținutul site-ului este destinat utilizării personale, fără scop comercial direct sau indirect. Toate materialele publicate (inclusiv, dar fără a se limita la, articole, informații, fotografii, date, clipuri audio/video – denumite generic conținut) sunt protejate de prevederile legale aplicabile.

Legea nr. 8/1996, ulterior modificată și completată – privind drepturile de autor și drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile și indicațiile geografice și Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele și modelele industriale. Site-ul și Conținutul sunt protejate de Legea Drepturilor de Autor din România și de prevederile privind drepturile de autor aplicabile în teritorii altele decât România. Orice formă de copiere, stocare, modificare și/sau transmitere a Conținutului este expres interzisă fără consimțământul prealabil în scris al DeltaLift SRL.

Drepturi de autor:

Toate drepturile sunt rezervate. Utilizatorii pot descărca și imprima conținut de pe acest site doar în scopuri personale sau non-comerciale. Este interzisă copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afișarea, modificarea, crearea de produse sau servicii derivate precum și orice mod de exploatare a conținutului de pe www.deltalift.ro.

Prelevarea de informații de către alte site-uri poate fi efectuată numai în conformitate cu termenii stabiliți de Clubul Presei din România: „Consiliul Onorific consideră că descărcarea de materiale de presă fără costuri poate fi făcută doar în limita a 500 de caractere, dar fără a depăși jumătate din articolul sau știrea respectivă, asigurând astfel atât libera circulație a informațiilor, cât și caracterul de „revistă de presă” susținut de site-urile respective. În astfel de cazuri, trebuie citată sursa informației.

Logo-ul deltalift.ro și www.deltalift.ro este proprietatea DeltaLift SRL, iar niciunul dintre acestea nu poate fi utilizat/copiat fără consimțământul scris al DeltaLift SRL.

Răspundere:

Sunteți singurul responsabil față de terțe părți și față de DeltaLift SRL în legătură cu accesul, utilizarea sau exploatarea conținutului. DeltaLift SRL își rezervă dreptul de a modifica sau șterge orice mesaje postate pe site, interpretate la discreția DeltaLift SRL ca fiind abuzive, defăimătoare, obscene sau susceptibile să cauzeze vreun prejudiciu unui drept legal protejat.

Utilizarea site-ului reprezintă faptul că sunteți de acord cu publicarea de către DeltaLift SRL a conținutului care se bazează pe propriile criterii, conținut care poate fi interpretat ca fiind publicat sau prezentat într-un mod care nu este în conformitate cu dorințele dumneavoastră. În acest caz, răspunderea DeltaLift SRL nu poate fi reținută.

Accesul la conținutul online de pe www.deltalift.ro este gratuit.

Securitate:

DeltaLift SRL adoptă toate măsurile de securitate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor săi. Toate informațiile despre utilizatori sunt confidențiale. Serverele unde sunt stocate informațiile de identificare personală ale utilizatorilor se află într-un loc sigur.

Modificarea termenilor și condițiilor:

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, schimba sau înlocui oricare parte din acești Termeni și Condiții prin publicarea informațiilor despre actualizări și/sau modificări pe canalele de comunicare disponibile. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic site-ul pentru orice schimbare de politică. Utilizarea continuă a site-ului după publicarea actualizărilor și/sau modificărilor aduse Termenilor și Condițiilor reprezintă acceptul dumneavoastră al acestora.